Kik vagyunk mi

Hosszútávú kapcsolatokat építünk, azáltal hogy értéket teremtünk partnereink számára. Megbízható genetikával, magas színvonalú reprodukciós és management szolgáltatások nyújtásával javítjuk az egyes állományok jövedelmezőségét.

A Mi munkatársaink

Tudjuk azt, hogy a tejtermelők jobban kedvelik azokat a beszállítókat, akik többet tudnak nyújtani, a kiváló termékeken túl. Olyan emberekkel akarnak dolgozni, akik előrébb viszik gazdaságuk eredményeit, nyereségét.

Éppen ezért különös figyelemmel választjuk ki az Alta csapat tagjait. Az Alta munkatársai szenvedéllyel végzik munkájukat, ezáltal értéket teremtenek partnereik számára. Arra törekszenek, hogy valódi, mérhető eredményt teremtsenek ügyfeleik számára.

Az Alta munkatársai szenvedélyesek

Szenvedélyünk a tenyésztés és a genetika, amely mélyen gyökerező, hosszú távra nyúlik vissza. Elkötelezett, megbízható csapatunk nap mint nap ezzel a szenvedéllyel él.

Munkatársaink igyekeznek megérteni gazdasága egyéni igényeit és céljait. Szakértőinktől, a mezőgazdasági tanácsadóinkig, a termékfejlesztő csapatunktól, a részletközpontú laboratóriumi, valamint a professzionális istálló személyzetig, az Alta munkatársai mind-mind szenvedélyesen végzik munkájukat. Ezt a szenvedélyt az Ön gazdasága értékteremtésére fordítják, az elit genetikával és szolgáltatások sokaságával.

Az Alta munkatársai megbízhatóak

A bizalom azokra a termékekre és szolgáltatásokra épül, amelyek beváltják ígéretüket. Az Alta munkatársai az értékesítésen túl, minden nap arra vágynak hogy programokat, szolgáltatásokat nyújtsanak partnereiknek.


Csapatunk tagjai kiválóan képzettek, amely tudást akadémiai és telepi szakértőktől sajátítanak el. Legyen szó állomány managementről, reprodukcióról, genetikáról, kollégáink felkészültek, amely megbízható ismereteket kézséggel adnak át partnereik számára, annak érdekében, hogy ügyfeleik elérjék kitűzött céljaikat.

Az Alta munkatársai motiváltak

Eredményorientált gondolkodásmóddal munkatársaink könyörtelenül a legjobb genetikai és reprodukciós stratégiák megvalósítására összpontosítanak. Ezeket a stratégiákat úgy optimalizálják, hogy megfeleljen a jelenleg fenálló helyzetben és az elérje a jövőbeli célokat.

Csapatunk magas színvonalon dolgozik és mindig magasra teszik a lécet. Használja ki ezt a motiváltságot, elszántságot, amelyet minden kollégánkban megtalál! Soha nem elégednek meg az átlagos szinttel, sikerre éhesen keresik mindig az előrelépés lehetőségét!