Az Alta és a CRV Együttműködést kezd az amerikai tenyésztési programjában

2013-12-13

A szarvasmarha genetikában élenjáró Alta és CRV megállapodást kötött Észak-amerikai tenyésztési programjukban való együttműködésre.

Madison, 2013 December 12: Az Alta és CRV közötti együttműködés mennyiségi és minőségi növekedés lehetőségét adja a magas GTPI bika kibocsájtást tekintve. Mind az Alta, mind a CRV partnerei a TOP bikák még erősebb és változatosabb kínálatára számíthatnak, miközben mindkét szervezet megtartja saját genetikai identitását, céljait. Az Alta és CRV közötti partnerség jelentős előnyökkel jár a kiválasztási procedúrákban, de mindkét szervezet a saját tenyésztési elvei alapján fogja ezeket végrehajtani.

Együttműködés, ami illeszkedik a stratégiába

Az együttműködés az Alta és a CRV között kiterjeszti és fejleszti a két vállalat jelenlegi Észak-amerikai genetikai programját. “A partnerségen keresztül meg tudjuk erősíteni csúcs GTPI bikáink kínálatát mind az USA-ban, mind az USA-n kívül. Az Alta és a CRV ezt saját tenyésztési filozófiájából kiindulva, partnere tiszteletben tartásával fogja megtenni. Ez a szövetség erősíti ambícióinkat.” mondja a CRV műveleti és fejlesztési igazgatója Ate Lindeboom

Paul Hunt, az Alta Műveleti igazgatója (COO) szerint “Ez az együttműködés mindkét vállalatnak lehetővé teszi, hogy további befektetésekkel maradjon az élen a genomikai fejlesztések izgalmas versenyében. Ezen együttműködés eredménye lehetővé teszi az Altának, hogy továbbra is vezető genetikai minőséget és értéket biztosítson partnereinek világszerte.

Az Alta és a CRV azonnal megkezdi kibővíteni közös tenyésztői tevékenységét.Alta Genetics CRV
Paul Hunt Ate Lindeboom
Chief Operating Officer Executive Director Operations and Development